keskiviikko 10. elokuuta 2011

Ruokaohje: Paneroitu sieni (tatti)

Ruokaresepti paneroitu herkkutatti

Kesän herkkuja: Paneroituja herkkutatin jalkoja ja punikkitatin lakkeja. Herkkutatin lakit olivat tällä kertaa niin matoisia että niistä ei saanut irti kuin paloja ;)

Raaka-aineet
Kiinteitä, nuoria ja madottomia tatin jalkoja ja lakkeja.
Kananmuna
Leipäraastetta
Pippuria, suolaa
(valkosipulijauhetta)

Valmistus
Leikkaa sienet pihvipaistoon sopiviksi
Kasta ja kääntele sienet kevyesti sekoitetussa muna, pippuri ja suolaseoksessa
Siirrä sienet leipäraastekulhoon ja pinnoita sienet
Paista sienet voissa matalassa lämpötilassa.

Tarjoilu
Tarjoile sienet sopivien lisäkkeiden kanssa. Tässä kuvassa erilaisia kasviksia kesäisen kevyesti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)