lauantai 26. marraskuuta 2011

Ruokaohje: Suppilovahveroita ja sikaa tomaattisessa kastikkeessa

ruokaresepti suppilovahveroita ja possua tomaattikastikkeessa

Nopea ja hyvänmakuinen kastikeruoka kuivatuista suppilovahveroista. Ruoka riittää pääruokana noin kolmelle ruokailijalle tai syöntikertaan.


Raaka-aineet
2 dl kuivattuja suppilovahveroita
2 sipulia
valkosipulin kynsiä maun mukaan
300 g marinoituja possun kuutioita (tomaattinen)
0.5 purkkia valmista tomaattikastiketta (250 ml)
vettä tarpeen mukaan
valkosipulijauhe
1 kasviliemikuutio
pippurisekoitus-maustetta
vähän rasvaa
vähän suolaa


Valmistus 
Liota suppilovahveroita noin puoli tuntia
lisää tilkka oliiviöljyä pannun pohjalle ja paista possua jonkin aikaa
leikkaa sipulit ja lisää ne possun joukkoon
lisää 0.5 purkkia tomaattikastiketta (250 ml)
lisää sienet nesteineen
lisää kasviliemikuutio ja mausteet
lisää vettä haluamasi kastikesakeuden saavuttamiseksi
hauduta ruokaa parikymmentä minuuttia välillä sekoitellen.




Tarjoilu
Tarjoile valitun lisäkkeen ja salaatin kera. Kuvassa Lidlistä ostettua kuskusia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)